Forums > Hello. > Asics Gel-Cumulus 21 Retro Tokyo
  • Page 1 of 1
  • 1
smqg2bmj


Age: 38 Female
17 days old here
Total Posts: 3

Location:
sdsafasdf, Pakistan

Status : Offline
Subject : Asics Gel-Cumulus 21 Retro Tokyo

Met de lichtere, verende FluidRide 2.0 tussenzool van GEL-CUMULUS springt je voet exclusiverunning.com van de stoep. Deze hardloopschoen geeft je stoepafdrukken net wat meer power. Omdat underpronators (ook wel supinators genoemd) gevoelig zijn voor schokgerelateerde blessures zoals stressfracturen, moet je een neutrale hardloopschoen met veel demping kiezen, zoals de ASICS GEL-CUMULUS.

Bij de ASICS GEL-CUMULUS ligt de focus op de demping van de achter- en Asics Schoenen Te Koop voorvoet om extra schokabsorptie te bereiken zonder de loopprestaties aan te tasten. In intensief gebruikte gebieden van de GEL-CUMULUS-collectie is er ook koolstofrijk rubber om de levensduur van de schoen te verlengen.

De focus van de GEL-CUMULUS® 23-schoen is om een ??nog soepelere en zachtere rit te bieden en tegelijkertijd genderspecifieke technologie te implementeren in de heren- en damesmodellen. We bleven inspiratie halen Asics Gel-Cumulus 21 Retro Tokyo uit stapelwolken en hebben de boven- en tussenzool van deze neutrale hardloopschoen opnieuw uitgevonden door een meer holistische ontwerpbenadering toe te passen die zich aanpast aan de anatomie van de hardloper in beweging. Het bovenwerk van ontworpen mesh wikkelt de voet met een nog zachter gevoel en voegt strategische ondersteuning toe op gerichte gebieden, terwijl sommige vezels meer open blijven om het ademend vermogen te verbeteren.

De GEL-CUMULUS® 22 hardloopschoen is een aanbevolen keuze voor neutrale hardlopers die op zoek zijn naar een zachte, flexibele sneaker voor dagelijks Online winkelen gebruik met een geweldige pasvorm. Deze update heeft een bovenwerk van mesh uit één stuk dat is gecombineerd met een naadloze 3D-printconstructie, die ondersteuning en comfort rond de voet in evenwicht houdt - waardoor je direct uit de doos een uitstekende pasvorm hebt. De tussenzool met FLYTEFOAM®-technologie is zachter dan de vorige versie om een ??zachte rit te bevorderen. Onder de hiel, waar de voet de grond het eerst raakt, is opnieuw ontworpen om impact beter te isoleren.

https://www.exclusiverunning.com/


no likes.

Posted on July, 12 2021 07:17:18 AM


  • Page 1 of 1
  • 1
Report Post