Forums > General Talk > onsdagen att den skulle unders
  • Page 1 of 1
  • 1
longlin88


Age: 32 Female
100 days old here
Total Posts: 10

Location:
Sacramento, United States

Status : Online
Subject : onsdagen att den skulle unders
onsdagen att den skulle unders

Nordirlands chef Ian Baraclough deltar i banbrytande


Atletico Madrid Tröja, Dortmund Tröja


de senaste månaderna har fotbollströjor tradera yngre åldersgrupper

Nordirlands chef Ian Baraclough deltar i banbrytande demensforskning och är villig att donera sin hjärna om det hjälper framtida generationer.
De senaste månaderna har ett antal högt profilerade före detta fotbollsspelare dött med demens, inklusive 1966 års världscupvinnare Nobby Stiles och Jack Charlton.
Tidigare rugby-fackliga spelare vidtar också rättsliga åtgärder mot World Rugby, Rugby Football Union och Wales Rugby på grund av ett påstådt misslyckande att skydda dem från de risker som orsakas av hjärnskakning.
atletico madrid tröja
Baraclough, 50, spelade för QPR, Leicester City och Notts County från slutet av åttiotalet till de tidiga nighiesna, innan han började på sin ledarkarriär.
Han säger att tanken på att utveckla demens senare i livet ligger i hans baksida och han bestämde sig för att delta i forskningen efter att ha hört England-chefen Gareth Southgate tala om ämnet.
Han spelade för QPR i ett mästerskapsmatch mot Tranmere Rovers när han gick upp för bollen och slogs medvetslös efter en otäck sammandrabbning.
dortmund tröja
Avdelningen för kulturmedia och idrottsvalskommittén meddelade på onsdagen att den skulle undersöka kopplingarna mellan sport och långvarig hjärnskada som en del av en utredning.
Senaste undersökningen tyder på att före detta fotbollsspelare är tre och en halv gånger mer benägna att dö av degenerativa hjärnskador än den allmänna befolkningen, på grund av att de upprepade gånger styr bollen.
Ett antal nya studier pågår, inklusive SCORES-projektet vid University of East Anglia. Professor Michael Gray och hans team bedömer sina 200 deltagare virtuellt med hjälp av olika minnesbaserade tester. De vädjar fortfarande till att fler tidigare fotbollsspelare deltar, särskilt kvinnor.
Baraclough hoppas att han kan hjälpa kommande generationer genom att engagera sig. När det gäller det vackra spelet erkänner han att han inte är en förespråkare för att ta sig ur fotboll, men han säger att det borde vara begränsat i träning, särskilt med yngre åldersgrupper.no likes.

Posted on July, 06 2021 08:54:19 PM


  • Page 1 of 1
  • 1
Report Post