Forums > General Talk > Roma Drakt
  • Page 1 of 1
  • 1
gobbet869


Age: 40 Female
111 days old here
Total Posts: 8

Location:
new, Nauru

Status : Offline
Subject : Roma Drakt
bakken mot den nye ligaen

Real Madrid rykket over Atletico Madrid


Roma Drakt, Liverpool Drakter


det var fan-protester kjøpe fotballdrakter løpet av 10 minutter

Real Madrid rykket over Atletico Madrid på toppen av La Liga med seier på Cadiz om en uke dominert av kunngjøringen og tilsynelatende sammenbrudd av European Super League.
Det var fan-protester utenfor bakken mot den nye ligaen, som Real hadde tenkt å konkurrere i.
Karim Benzema scoret to ganger - det første et straffespark - og ga assist til Alvaro Odriozola med å heade inn.
Resultatet får Reals La Liga-utfordring tilbake på sporet etter mindre slip i uavgjort 0-0 på Getafe på søndag.
roma drakt
Det var samme kveld de og 11 andre ledende europeiske klubber kunngjorde planene om å danne en utbrytende Super League - et prosjekt som tilsynelatende nå har kollapset bare tre dager senere.
Ekte president Florentino Perez har vært en av de mest høylydte fortalerne for den foreslåtte konkurransen, og har fortalt det spanske TV-showet El Chiringuito de Jugones at det hadde blitt utviklet 'for å redde fotball'.
Real har ennå ikke kunngjort sin tilbaketrekning fra Super League, til tross for at flertallet av resten av klubbene gjør det, inkludert alle de seks engelske sidene.
liverpool drakter
De vil absolutt kvalifisere seg til Champions League for neste sesong, men de er for tiden i et fascinerende firehesteløp på toppen av La Liga for å avgjøre om det blir som spanske mestere.
real madrid matchtröja
Den franske angriperen satte kjølig i straffen, etter at VAR ble brukt til å avgjøre ulovligheten til Isaac Carcelens tur på Vinicius Junior.
Deretter svingte han over et perfekt kryss for Odriozola for å heade det andre før han nikket inn i det tredje selv fra Casemiros kryss - alle tre målene kom i løpet av 10 minutter.no likes.

Posted on July, 01 2021 03:34:40 PM


  • Page 1 of 1
  • 1
Report Post